Samsung Galaxy A3 (2016) krijgt beveiligingsupdate februari

Samsung is er voor de Samsung Galaxy A3 (2016) snel bij met een nieuwe update in Nederland. Het toestel ontvangt vanaf nu de nieuwste beveiligingsupdate van februari 2017. Deze update werd eerder deze maand vrijgegeven door Google.

Galaxy A3 (2016) beveiligingsupdate februari

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy A3 (2016) staat er een nieuwe update klaar. Het betreft de software-update met de beveiligingsupdate van februari 2017. Google kwam vorige week met het nieuws over de beveiligingsupdate februari 2017. Deze update dicht enkele tientallen lekken ter verbetering van de veiligheid van het toestel.

Samsung Galaxy A3 2016 beveiligingsupdate februari 2017

De update is vanaf nu beschikbaar in Nederland en is meer dan 220 MB groot. Hierdoor raden we aan de update via een WiFi netwerk te downloaden. Als eerst is de unbranded versie van de Galaxy A3 (2016) aan de beurt, later volgen ook de branded-versies. Het versienummer van de firmware-update is A310FXXU2BQB1. Je krijgt de update via het toestel (OTA) aangeboden.

Mocht je nog geen melding op je telefoon hebben ontvangen van de update, dan kun je eventueel handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel