Samsung Galaxy A6 (Plus) opgedoken op nieuwe foto’s

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Samsung Galaxy A6-serie. Afgaan op de nieuwe informatie en beelden lijkt het erop dat het mid-end segment uitgebreid zal worden met de Galaxy A6 en A6 Plus en onder de Galaxy A8-serie gepositioneerd worden.

Samsung Galaxy A6 in beeld

De Samsung Galaxy A-serie wordt binnenkort uitgebreid met twee toestellen; de Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus. Al langere tijd gaan de berichten rond over de nieuwe toestellen, en nu zien we nieuwe foto’s van de Samsung Galaxy A6 Plus. We zien hierbij het herkenbare Samsung-design.

Samsung Galaxy A6 Plus zwart

Bij de Galaxy A6 zal een enkele camera geplaatst worden, bij de A6 Plus een dubbele camera. Daaronder bevindt zich de vingerafdrukscanner om het toestel mee te ontgrendelen. De A6 krijgt een 5,6 inch display, de A6 Plus een 6,0 inch beeldscherm. In beide gevallen wordt gesproken over een Full-HD+ resolutie en een SuperAMOLED technologie.

De smartphones worden voorzien van 32/64GB opslagruimte en 4GB RAM, samen met de de Exynos 7870 1.6 GHz octa-core processor. Wanneer de smartphones precies gepresenteerd worden is niet bekend, maar het lijkt erop dat dit niet heel lang meer kan duren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel