Samsung Galaxy A6 en A6+ te zien in nieuwe renders

De Samsung Galaxy A6-serie is nieuw, want die zagen we eerder nog niet terug in de A-serie. De modelreeks moet uit twee toestellen gaan bestaan; de Galaxy A6 en Galaxy A6+. Ze worden geplaatst in het mid-end segment. Beide toestellen zien we nu in renders.

Galaxy A6 in renders

Samsung is bezig met de Galaxy A6-serie. De toestellen zijn al enkele keren in het nieuws gekomen, maar officieel heeft Samsung er nog niks over losgelaten. Op basis van de kennis en tot nu toe bekende informatie heeft leaker OnLeaks een tweetal renders samengesteld waarin we de toestellen te zien krijgen.

Samsung Galaxy A6 render

De Galaxy A6 zal de afmetingen 149,9 x 71,5 x 7,8 millimeter hebben, bij de A6+ is dat 160,2 x 76,2 x 8,3 millimeter. Als de berichten kloppen krijgt alleen de A6 een eigen Exynos (7870) octa-core processor en krijgt de Plus een Snapdragon 625. Merkwaardig is dat er een Micro-USB poort aanwezig is, en geen USB-C poort zoals bij andere toestellen uit de A-serie. Bij de A6 is er een 5,6 inch scherm, bij de Plus een 6,0 inch scherm.

Volgens de bron bestaat er een kans dat de Galaxy A6-serie misschien wel ook op de markt gebracht kan worden als Galaxy J8. Er kan dan per regio een andere naam gekozen worden; de toestellen blijven hetzelfde. Overigens is dit nog puur speculeren. Het is nog niet bekend wanneer de toestellen worden gepresenteerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel