Nu ook Samsung Galaxy A7 (2017) details uitgelekt

Samsung komt met een vernieuwde J- en A-serie van de toestellen volgend jaar. Al eerder kregen we meer informatie over de Samsung Galaxy A3 en A5 voor 2017, nu kunnen we ook de Samsung Galaxy A7 (2017) afvinken van het lijstje. We krijgen meer informatie over de specificaties van het toestel.

Samsung Galaxy A7 (2017)

Samsung is natuurlijk bekend met de S-serie. Echter zijn er naast de Galaxy S-serie nog een aantal interessante modellijnen. Bijvoorbeeld de A-serie en de J-serie. Enkele dagen geleden kregen we een Galaxy A5 (2017) render te zien met daarbij een nieuwe kijk op het design van de Galaxy A5 voor volgend jaar. Hierbij zagen we dat het toestel meer op de Galaxy S6 en Galaxy S7 zou gaan lijken. Nu zijn ook enkele specificaties bekend van de Galaxy A7 (2017).

Samsung Galaxy A5 (2017)
De eerder verschenen render van de Galaxy A5 (2017)

De Samsung Galaxy A7 (2017) zal beschikken over een Full-HD display, waarschijnlijk met een grootte van 5,5 inch. Daarbij wordt het toestel voorzien van een Exynos 7870 octa-core processor, 3GB RAM en mogelijk 64GB opslagruimte. Volgens de benchmark zou het toestel aan zowel de voor- als aan de achterkant een 16 megapixel camera krijgen, iets wat wij betwijfelen. Maar het is goed mogelijk dat Samsung het maken van selfies naar een hoger niveau wil tillen.

Wanneer we de nieuwe Galaxy A-serie kunnen verwachten is nog onduidelijk. We verwachten dat Samsung, net als vorig jaar, de toestellijn nog wel dit jaar zal aankondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel