Samsung Galaxy A7 (2018) krijgt beveiligingsupdate april 2019 uitgerold

Voor de Samsung Galaxy A7 (2018) heeft de fabrikant een nieuwe update klaarstaan. De Nederlandse gebruikers van de smartphone krijgen beveiligingsupdate april aangereikt.

April-patch voor Galaxy A7

De Samsung Galaxy A7 (2018) was de eerste smartphone van het bedrijf met een triple-camera. DroidApp-lezer Tygo laat ons weten dat het toestel nu voorzien wordt van een nieuwe update. Verwacht geen grote veranderingen, de changelog meldt alleen dat de beveiliging van het toestel is verbeterd.

Dat is ook precies waar de update voor uitgerold is. De Samsung Galaxy A7 (2018) krijgt beveiligingsupdate van april 2019. Deze patch pakt, zoals eigenlijk iedere patch, tientallen kwetsbaarheden in Android aan. Daarbij heeft Samsung ook nog enkele patches aan deze update van Google toegevoegd. Het is daarom ook zeker aan te raden de update te installeren.

Samsung Galaxy A7 april patch

Samsung meldt verder dat er met de update ook bugs zijn opgelost en prestatieverbeteringen zijn doorgevoerd. Dit moet het gebruik van het toestel verder verbeteren. De update wordt vanaf nu uitgerold en heeft een grootte van 141,03 MB. Zodra de update beschikbaar is voor je toestel, krijg je hiervan een melding op je A7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel