Samsung trekt Android Pie-update voor Galaxy A7 terug door problemen

Samsung heeft de update naar Android 9 Pie voor de Galaxy A7 (2018) teruggetrokken. Zover bekend brengt de update in Nederland enige problemen met zich mee die vergaande gevolgen kan hebben.

Galaxy A7 update teruggetrokken

Samsung heeft, specifiek in Nederland, de update naar Android 9 Pie teruggetrokken voor de Galaxy A7 (2018). De update werd enkele dagen geleden uitgerold voor de smartphone met de drie camera’s, maar gebruikers zullen nog even moeten wachten op de update.

Samsung Galaxy A7 Android Pie

Er zijn belangrijke problemen gevonden bij verschillende gebruikers. Verschillende bezitters van de Samsung Galaxy A7 (2018) ondervinden problemen met telefoonoproepen. In sommige gevallen zou bellen niet eens mogelijk zijn. Samsung is op de hoogte van de problemen en heeft de update van de servers gehaald. Dit geldt echter alleen voor Nederland; deze problemen zouden zover bekend niet voorkomen in andere landen.

Samsung zal nu de problemen aanpakken en daarna weer de update verspreiden. Gebruikers die hun Galaxy A7 al voorzien hebben van Pie, kunnen met een tijdelijke oplossing het probleem omzeilen. Je kunt hiervoor gaan naar Instellingen > Verbindingen > Mobiele Netwerken en daar VoLTE uit te schakelen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel