Samsung Galaxy A70 met 32MP camera en 6,7 inch display aangekondigd

Samsung heeft haar A-familie wederom uitgebreid met een nieuw toestel, de Samsung Galaxy A70. Deze smartphone kunnen we binnenkort terugvinden in het midden-segment van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel heeft een aantal interessante specificaties en kan gezien worden als het grote broertje van de onlangs aangekondigde A50.

Galaxy A70 voorzien van groot 6,7 inch display

Wie opzoek gaat naar een smartphone in het midden-segment van de markt wordt overladen met smartphones. Samsung doet wederom een duit in het zakje als het gaat om mobiele telefoons. De Samsung Galaxy A70 is een grotere versie van de A50 met een aantal verbeteringen. Zo beschikt de A70 over dezelfde snel-laadmodus die ook op de Galaxy S10 5G te vinden is. Aan de voorzijde schittert een 6,7 inch Full HD+ Super AMOLED display waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm is verwerkt.

Samsung Galaxy A70 voorkant

Voor wie foto’s maken belangrijk genoeg vindt zijn aan de achterzijde een drietal lenzen te vinden waaronder een 32 megapixel hoofdsensor en een 8 megapixel groothoeklens. De smartphone is voorzien van een octa-core processor in combinatie met 6/8 gigabyte werkgeheugen. Voor het opslaan van foto’s of apps is er in totaal 128 GB opslagruimte beschikbaar. Dat is volgens Samsung eventueel uit te bereiden met een MicroSD-kaart.

Samsung Galaxy A70 achterkant

Om je de gehele dag door van smartphone plezier te voorzien heeft de A70 een gigantische 4500 mAh batterij. Op het toestel is standaard de meest recente versie van Android aanwezig (9.0 Pie). De Samsung Galaxy A70 zal in april naar Nederland komen voor een bedrag van €399.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel