Samsung begint uitrol Android Pie voor Galaxy A9 en Galaxy A7 (2018)

Voor twee Samsung-toestellen is Samsung begonnen met het verspreiden van de update naar Android 9 Pie. Waar van het weekend de uitrol naar de A6 al begon, is de update er nu ook voor de Galaxy A9 en A7 (2018).

Samsung Galaxy A9 en A7: Android Pie

In Nederland is Samsung gestart met het uitrollen van Android 9 Pie naar nog meer toestellen. Waar de nieuwe Pie-update van het weekend al werd uitgerold naar de Galaxy A6 en afgelopen week de Galaxy A8 bereikte, is het nu tijd voor twee andere toestellen uit de A-serie.

Gebruikers melden aan DroidApp dat de update klaarstaat voor de Samsung Galaxy A9 (2018). Dit is het toestel bekend van de vier camera’s aan de achterzijde. Tevens wordt de update uitgerold naar de Samsung Galaxy A7 (2018). Zo meldt DroidApp-lezer Tygo.

Samsung Galaxy A7 A9 Android 9 Pie

Samsung voorziet de twee smartphones niet alleen van de nieuwe Android-versie, maar ook van One UI. Dit is de naam van de nieuwe skin die Samsung toepast. Deze vernieuwde interface zorgt voor vernieuwde vormgeving in de Samsung-apps. Android 9.0 Pie zelf heeft ook een hoop nieuwe functies. Bijvoorbeeld het nieuwe multitask-venster, verbeterde notificaties, nieuwe emoji en meer mogelijkheden voor het Always On Display.

Samsung Galaxy A7 Android Pie

Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel