Samsung Galaxy A6 ontvangt Android 9 Pie update

Samsung rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Samsung Galaxy A6. De telefoon krijgt de update naar Android 9 Pie, samen met een nieuwere beveiligingsupdate.

Samsung Galaxy A6: Android 9 Pie

De Samsung Galaxy A6 (2018) wordt vanaf nu bijgewerkt met een nieuwe update die een hoop nieuwe functies naar het toestel brengt. Het gaat om de update naar Android 9 Pie. Deze update verbeterd de interface gelijk ook met de One UI skin.

Samsung Galaxy A6 Android 9 Pie

DroidApp-lezer Ricardo maakt melding van de update die als eerst naar Unbranded-toestellen van de Galaxy A6 wordt uitgerold. Nieuwe features in Android Pie zijn bijvoorbeeld de verbeterde meldingen, het nieuwe multitask-venster en verbeteringen in de helderheid en accuverbruik. Dankzij het nieuwe Samsung One UI zijn verschillende apps van Samsung in een nieuw jasje gestoken en werken deze prettiger. Samen met de update wordt ook beveiligingsupdate februari 2019 meegeleverd.

De update wordt vanaf nu verspreid in Nederland. Deze heeft een grootte van circa 1,5 GB. Het is daarom aan te raden de update via een WiFi-verbinding te downloaden. Je krijgt een melding op je toestel zodra de update beschikbaar is voor je Galaxy A6 (2018).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel