Samsung brengt Galaxy A9 met vier camera’s achterop uit in Nederland

Samsung kondigde enige tijd geleden de Samsung Galaxy A9 aan. Dit toestel valt op door de plaatsing van vier camera’s aan de achterzijde van het toestel. De smartphone is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar en we zetten de details op een rij.

Galaxy A9 in Nederland

Samsung heeft haar nieuwe Galaxy A9 uitgebracht in ons land, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. Het toestel wordt geplaatst in het lagere high-end segment. Niet eerder bracht het bedrijf een toestel uit met vier camera’s die aan de achterzijde van de smartphone te vinden zijn. De vier camera’s samen zorgen voor verschillende extra opties; grotere beeldhoek, 2x optische zoom, diepte-vastlegging en het maken van ‘standaard’ foto’s. Aan de voorkant is een 24 megapixel front-camera voor het maken van mooie selfies.

Samsung Galaxy A9 blue

Niet alleen op cameragebied heeft het toestel veel te bieden. Op het gebied van andere specificaties heeft de Samsung Galaxy A9 ook voldoende te bieden. Er is 6GB aan werkgeheugen en 128GB opslagruimte, wat ook weer uit te breiden is met een geheugenkaart. Daarbij wordt de Samsung Galaxy A9 geleverd met dual-sim ondersteuning, een USB-C aansluiting en een krachtige octa-core processor. Tevens heeft Samsung de A9 voorzien van een 3800 mAh accu en draait het toestel op Android Oreo. Uiteraard wordt een update naar Android Pie verwacht, maar wanneer is nog niet bekend.

Je kunt de Samsung Galaxy A9 nu aanschaffen bij de volgende winkels; Coolblue, Mobiel, Bol.com, Belsimpel en MediaMarkt. Via onderstaande button vind je alle actuele prijzen, specificaties en meer. Eerder bracht Samsung de Galaxy A7 (2018) met drie camera’s al uit.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel