Samsung Galaxy A8 (2018) ontvangt Android 9 Pie met One UI

Voor de Samsung Galaxy A8 (2018) wordt een nieuwe update verspreid. Het is de lang verwachte update naar Android 9 Pie, de nieuwste versie van het Android OS. Daarbij krijgt het toestel het nieuwe One UI en andere verbeteringen.

Android Pie voor Galaxy A8 (2018)

Samsung is in Nederland begonnen met het verspreiden van de update naar Android Pie voor de Galaxy A8. Dit is eerder dan verwacht. Aanvankelijk zou de update voor de Samsung Galaxy A8 (2018) pas in april verwacht worden. Het wachten voor de bezitters op deze update is nu dus voorbij.

Verschillende gebruikers melden aan DroidApp dat de update vanaf nu aangeboden wordt. Naast de nieuwe functies in Android Pie, zoals het nieuwe multitask-venster, verbeterde meldingen en meer, heeft Samsung ook de One UI interface toegevoegd. Dit is de opvolger van de Samsung Experience skin en maakt verschillende Samsung-apps wat beter met onder andere een vernieuwde bediening.

Samsung Galaxy A8 2018 Android 9 Pie

In de changelog van de update voor de Samsung Galaxy A8 (2018) wordt verder melding gemaakt van nieuwe klokken voor het Always On Display. Tevens zijn er nieuwe (Unicode 11) emoji en is assistent Bixby vernieuwd. Ook belooft Samsung verbeteringen voor de camera, galerij-app en andere apps en mogelijkheden.

De update naar Android 9 Pie wordt vanaf nu uitgerold voor de Galaxy A8 (2018). Je zult op je Samsung een melding krijgen zodra de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel