Samsung Galaxy A70 ontvangt juli-patch met nieuwe opties in camera

Samsung heeft voor haar interessante mid-end smartphone, de Galaxy A70, een nieuwe update klaargezet. De A70 krijgt met de juli-patch een aantal nieuwe functies in de camera.

Galaxy A70: juli-update

De gebruikers van de Samsung Galaxy A70 kunnen vanaf nu een nieuwe update voor hun smartphone binnenhalen. De mid-end smartphone van de Koreaanse fabrikant krijgt beveiligingsupdate juli 2019 binnen, zo meldt DroidApp-lezer Henk ons. Echter bevat de update niet alleen verbeteringen voor de beveiliging, maar ook op het gebied van de camera.

Galaxy A70 juli-patch

In de camera-app heb je vanaf nu toegang tot enkele nieuwe functies. De nachtmodus uit de Samsung Galaxy S10-serie is nu ook op de Galaxy A70 te vinden. Eerder werd deze al beschikbaar gesteld voor diverse andere toestellen. Met de vorige update voor de Galaxy A70 werd de Super Steady mode toegevoegd, waarmee je stabielere foto’s kunt maken.

De update is vanaf nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy A70 in Nederland. Wanneer dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Update 18 augustus: Henk laat ons weten dat hij voor zijn Galaxy A70 wederom een nieuwe update aangeboden heeft gekregen. De nieuwe patch blijft staan op juli, maar Samsung heeft verbeteringen doorgevoerd in de kwaliteit voor bellen, zo stelt de changelog. Deze update is vanaf nu beschikbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 444,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel