Renders tonen nieuwe Samsung Galaxy A71 met quad-camera

We zullen van Samsung volgend jaar een reeks nieuwe Galaxy A-smartphones gaan zien. Daartoe zal ook de Samsung Galaxy A71 behoren, waarvan we nu de eerste beelden zien.

Samsung Galaxy A71 renders

Samsung zal de Galaxy A-serie in een nieuw jasje steken; en naar verwachting kunnen we deze reeks volgend jaar verwachten. We zagen al geruchten over verschillende toestellen voorbijkomen en ook de Galaxy A71 maakt hier deel van uit.

Samsung Galaxy A71 render

Leaker OnLeaks heeft op basis van de bij hem bekende informatie renders gemaakt van hoe de Galaxy A71 er waarschijnlijk uit komt te zien. Hierop zien we een stijlvolle smartphone met een aantal opvallende details. De smartphone krijgt een quad-camera waarbij de module iets uitsteekt aan de achterkant. Voorop krijgt de telefoon in het scherm een opening voor de camera. Deze bevindt zich niet in een hoek, maar in het midden bovenin.

Tevens krijgt het toestel een USB-C aansluiting, samen met een 3,5 millimeter poort voor een headset. Samsung zal de smartphone leveren met een in-display vingerafdrukscanner. Het scherm zal een grootte krijgen van 6,7 inch, terwijl de verdere afmetingen 163,5 x 76,0 x 7,9 millimeter bedragen.

Op dit moment is het onbekend wanneer Samsung haar nieuwe A71 aan gaat kondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel