‘Samsung Galaxy A9 Pro met grote accucapaciteit komt naar Europa’

Een smartphone met een 6,0 inch display en uitgebreide mogelijkheden. We hebben het over de Samsung Galaxy A9 Pro. Dit toestel staat op het punt om uitgebracht te worden in Europa, zo lijkt uit verschillende aanwijzingen.

Samsung Galaxy A9 Pro

Samsung zou plannen hebben om de Samsung Galaxy A9 Pro uit te brengen in Europa. De ‘phablet’ werd in maart van dit jaar aangekondigd voor de Chinese markt, en nu lijkt de Koreaanse fabrikant ook het toestel naar het andere continent te halen. Of het toestel daarmee ook naar Nederland en België komt, is niet bekend. Eerder kwamen wel de Samsung Galaxy A3 (2016) en Samsung Galaxy A5 (2016) al naar ons land.

Samsung Galaxy A9

De Galaxy A9 Pro (2016), zoals het toestel wordt genoemd, is voorzien van een 6,0 inch Super AMOLED beeldscherm met een full-HD resolutie. Daarnaast is er een Snapdragon 652 quad-core processor met 4GB aan RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. Foto’s maken kan met de 16 megapixel camera of de 8 megapixel front-camera. De Samsung Galaxy A9 Pro heeft een 5000 mAh accu en draait op Android 6.0.1 Marshmallow, met daaroverheen TouchWiz.

Samsung Galaxy A9 Pro WiFi

Nu is het toestel gekeurd voor de WiFi-certificering. Daar wordt gesproken over het toestel met modelnummer SM-A910F. De ‘F’ in het modelnummer duidt er doorgaans op dat we te maken hebben met een Europese versie van een toestel. A910 is het typenummer van de Galaxy A9 Pro. Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy A9 Pro (2016) lees je dat uiteraard terug op de website en in de app.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel