Samsung Galaxy J3 (2017): foto’s en specificaties lekken uit

Samsung bracht onlangs de Samsung Galaxy J3 (2016) uit in Nederland. Echter lijkt de Koreaanse fabrikant nu al bezig te zijn met een opvolger. Bij een Chinese keuringsinstantie is de Samsung Galaxy J3 (2017) al opgedoken. Wat kunnen we verwachten van het toestel dat geplaatst zal gaan worden in het mid-end segment?

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung heeft met de J-serie een interessant aanbod aan gunstig geprijsde toestellen. Vorige week werd de metalen Samsung Galaxy J5 (2016) nog uitgebracht in Nederland en ook de Samsung Galaxy J1 (2016) is inmiddels te koop in ons land. Hoewel de huidige Samsung Galaxy J3 nog geen drie maanden in de winkels ligt, zou Samsung nu al bezig zijn met de opvolger van het toestel.

De Samsung Galaxy J3 (2017) is opgedoken bij de Chinese keuringsinstantie TENAA en daar krijgen we niet alleen de specificaties te zien van het toestel maar ook foto’s. Net als de J5 (2016) zal de J3 (2017) voorzien zijn van een metalen behuizing. Het toestel zal buiten China uitgebracht worden met het modelnummer SM-J3110.

Samsung Galaxy J3 (2017)

De Europese versie zal beschikken over een 5,1 inch Super AMOLED display met HD-resolutie, een 1.2 GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Het 16GB aan interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en foto’s kan je maken met de 8 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera. De accucapaciteit bedraagt 2600 mAh en natuurlijk is er ondersteuning voor 4G. Het Chinese model zal een Full-HD display krijgen.

Aangezien het toestel nu al is opgedoken bij de keuringsinstantie, is het de verwachting dat Samsung het doek eerder dan eind 2016 van het toestel af zal halen. Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy J3 (2017), lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel