Samsung Galaxy C5 met metalen behuizing laat zich opnieuw zien

Samsung komt met de Samsung Galaxy C-serie. De C-serie zal naar verwachting bestaan uit smartphones met een aluminium behuizing. Het eerste toestel uit deze reeks zal de Galaxy C5 zijn en deze dook enkele dagen geleden al op. Nu is het toestel opnieuw in beeld gebracht.

Samsung Galaxy C5

Het Koreaanse Samsung zal binnenkort naast de bekende S-serie, J-serie en A-serie ook met de Galaxy C-serie komen. Enkele dagen geleden lekte de Samsung Galaxy C5 al uit en ook vandaag is het raak. De smartphone is nu op duidelijkere foto’s te zien.

Samsung Galaxy C5

Zoals te zien, is er voor de C5 gebruik gemaakt van metaal voor de behuizing. Ook zien we een home-button onder het scherm. Het is niet duidelijk of hier ook een vingerafdrukscanner in verwerkt is. Aan de achterkant zien we een achterkant die doet denken aan HTC, althans, de zichtbare antennes voor een beter ontvangst.

Samsung Galaxy C5

Volgens geruchten zou het toestel voorzien zijn van een 5,2 inch Full-HD AMOLED scherm, een Snapdragon 617 processor en 4GB RAM-geheugen. Verder wordt Android 6.0 Marshmallow meegeleverd en zal er een 16 megapixel camera aanwezig zijn aan de achterkant en aan de voorkant een 8 megapixel camera. Het is nog maar de vraag of we de Samsung Galaxy C5 ook in ons land gaan zien. Volgens berichten zou het toestel in eerste instantie enkel in Azië uitgebracht worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel