Samsung komt met ‘Galaxy C-serie’ en dit is de Samsung Galaxy C5

Samsung is bezig met het ontwikkelen van de Samsung Galaxy C-lijn. Het gaat om de Samsung Galaxy C5 die opvalt door de metalen behuizing. Op het internet zijn nu een aantal foto’s verschenen van de nieuwe smartphone die Samsung binnenkort aan zal kondigen.

Samsung Galaxy C5

Samsung heeft verschillende series in de Galaxy-reeks, waarbij de Samsung Galaxy S-serie het meest bekend is. Ook de Galaxy A en Galaxy J kennen we van meerdere toestellen. Binnenkort zal daar de Galaxy C-lijn aan toegevoegd worden. Wanneer dit het geval is, is niet helemaal duidelijk, maar de eerste smartphone uit deze reeks is wel uitgelekt.

Samsung Galaxy C5

Op de foto’s zien we de Samsung Galaxy C5 met een volledige metalen behuizing. Aan de voorzijde zien we de fysieke home-button zoals we die van Samsung kennen. Of ook hierin een vingerafdrukscanner in geïntegreerd is, dat is niet bekend. Aan de achterkant zien we een wat uitstekende camera met een dual LED-flitser.

De bron spreekt over mogelijk een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 617 octa-core processor en waarschijnlijk ook 4GB werkgeheugen. Mogelijk komt de C5 met Android 6.0.1 Marshmallow met daar overheen de TouchWiz-interface. Het is de vraag of het toestel ook in Europa uitgebracht zal gaan worden. De geruchten op dit moment zijn dat het toestel voorlopig alleen op de Chinese/Aziatische markt zal verschijnen.

Lees ook

Reageer op dit artikel