Samsung Galaxy C5: specificaties uitgelekt van metalen smartphone

De eerste smartphone in de Samsung Galaxy C-serie zal de Samsung Galaxy C5 zijn. Deze smartphone dook in de afgelopen weken al meerdere keren op. Nu zijn de specificaties uitgelekt van de Galaxy C5; het toestel heeft namelijk een bezoekje gebracht aan de keuringsinstantie.

Galaxy C5 specificaties uitgelekt

Naar verwachting zal volgende week de metalen Samsung Galaxy C5 officieel aangekondigd worden. De introductie van de nieuwe Galaxy C-serie zou gepland staan voor 26 mei en vermoedelijk zien we hier ook de Galaxy C7. De C5 is al meerdere keren uitgelekt en vandaag krijgen we de belangrijkste specificaties te zien.

Samsung Galaxy C5

Het toestel zou volgens de TENAA, een Chinese keuringsinstantie voorzien zijn van een 5,2 inch Full-HD display, een 16 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera. Alles wordt aangedreven door een krachtige octa-core processor. Daarbij zou Samsung hebben gekozen voor twee varianten; een variant met 1.5 GHz en een variant met 1.2 GHz rekenkracht. Daarnaast is er 4GB aan RAM-geheugen en 32/64GB aan opslagruimte.

Samsung Galaxy C5 zijkant

De accu van de Samsung Galaxy C5 heeft een capaciteit van 2600 mAh en het toestel zou draaien op Android 6.0.1 Marshmallow. Andere details zijn de afmetingen (145,9 x 72,0 x 6,7 millimeter) en het gewicht (153 gram). Nog steeds blijft het wel de vraag of de C5 ook naar Europa zal komen. Tot nu toe is de verwachting dat het toestellen alleen in Azië uitgebracht zal worden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel