Samsung Galaxy Fold-voorraad helemaal uitverkocht

Samsung doet goede zaken met haar eerste vouwbare smartphone. Het is de Galaxy Fold. In de Verenigde Staten is de pre-order gestart van de week, en die is erg succesvol verlopen, zo blijkt nu.

Galaxy Fold uitverkocht

Zondagnacht begon Samsung met de pre-order van de Galaxy Fold, de eerste vouwbare smartphone. Deze pre-order was alleen voor degenen in de Verenigde Staten. De smartphone, die 2020 euro kost, is helemaal uitverkocht, zo laat Samsung weten.

De fabrikant meldt aan degenen die hem gereserveerd hebben, dat wegens overweldigende belangstelling het niet langer mogelijk is de Galaxy Fold aan te schaffen. Wel laat Samsung diegenen op de lijst staan, zodat ze in een later stadium het toestel kunnen kiezen.

Galaxy Fold uitverkocht

Het is niet bekend hoeveel toestellen er zijn gereserveerd. Eerder liet Samsung wel weten dat de Galaxy Fold op kleine schaal wordt geproduceerd. Naar verwachting hoeven we ons in Nederland niet direct zorgen te maken. Uit informatie van DroidApp blijkt dat er enkele tientallen toestellen voor de Nederlandse markt zijn bedoeld. Het gaat hierbij om een eerste batch. Of er meerdere batches komen, is niet bekend.

Samsung Galaxy Fold Google Maps

In Nederland start de pre-order op 26 april. De uitlevering van de smartphone begint op 3 mei. We publiceerden deze week onze Galaxy Fold preview. Alle details vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel