Samsung geeft meer details over komst Galaxy Fold naar Nederland

Van de week werd al bekend dat Samsung de Galaxy Fold naar Nederland komt. Nu heeft Samsung meer details bekend gemaakt over de komst van de vouwbare smartphone naar ons land.

Samsung Galaxy Fold naar Nederland

Dinsdag maakte Samsung bekend dat het de vouwbare Samsung Galaxy Fold uitbrengt in verschillende Europese landen. Het toestel werd in februari aangekondigd, samen met de Galaxy S10-serie. De vouwbare smartphone zal vanaf 26 april 2019 te pre-orderen zijn. De uitlevering start op 3 mei.

Samsung Galaxy Fold Nederland

Hoewel eerst nog gesproken werd over een bedrag van 2000 euro, gaat dat bedrag met een paar tientjes omhoog. De Samsung Galaxy Fold gaat in Nederland verkocht worden voor een bedrag van €2.020. Daarbij komt het toestel niet overal verkrijgbaar, maar alleen via Samsung zelf, T-Mobile, Vodafone en KPN.

Samsung levert het toestel in verschillende kleuren; Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue. Wanneer je het toestel aanschaft krijg je een gratis set Galaxy Buds, de draadloze headset. Tevens ontvang je een Kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade binnen 12 maanden. Alle details over de smartphone vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel