Samsung laat slimme speaker ‘Galaxy Home’ zien met Bixby

Google heeft Google Home, Amazon heeft Alexa en Samsung komt met Galaxy Home. De slimme speaker van Samsung is getoond tijdens de persconferentie van het bedrijf. Samsung heeft vooral aandacht besteedt aan het design. 

Samsung Galaxy Home getoond

We zagen gisteren de aankondiging van de Samsung Galaxy Note 9 en die van de Samsung Galaxy Watch. De fabrikant heeft echter nog meer in petto. In New York heeft Samsung de Galaxy Home gepresenteerd. Dit is een slimme assistent, die gebruik maakt van Bixby, de assistent van Samsung die we ook al op smartphones terugzien van het bedrijf.

Samsung Galaxy Home

Volgens Samsung is het apparaat voorzien van acht microfoons en werkt het samen met andere slimme apparaten. De slimme speaker staat op drie pootjes en de Koreaanse fabrikant heeft veel aandacht geschonken aan het design. Er is ook een ring aanwezig die kan oplichten als de assistent opgeroepen wordt. Voor de bediening zijn ook touch-sensitive toetsen aanwezig die reageren op aanraking.

Samsung Galaxy Home

Samsung heeft ook bekend gemaakt dat het voor de Smart-apparaten samen gaat werken met Spotify. Deze zullen we dus ook terugzien op de Samsung Galaxy Home. Veel meer details zijn er nog niet gegeven door het bedrijf. Wel zal ‘binnenkort’ meer informatie gedeeld worden. Dit zal naar verwachting begin november zijn, wanneer Samsung de Developer Conference zal houden. Het zal dan ook duidelijk worden of het apparaat naar Nederland komt. Bixby zelf is niet in de Nederlandse taal beschikbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel