Samsung Galaxy J2 (2016) met Smart Glow notificatie-ring laat zich zien

Onlangs schreven we over de mogelijke opvolger voor de LED-notificatie. Samsung zou bezig zijn met de Smart Glow notificatie. Nu is de Samsung Galaxy J2 (2016) opgedoken waarbij we te zien krijgen hoe de Smart Glow notificatie-ring eruit zal komen te zien.

Samsung Galaxy J2 (2016)

De Samsung Galaxy J2 (2016) is officieel nog niet aangekondigd maar langzaamaan krijgen we steeds meer informatie over de nieuwe J-smartphone. Vorige maand verscheen er al wat informatie over het toestel, en nu krijgen we er een beeld bij. Wat direct opvalt is de grote ring rondom de camera.

Smart Glow

Deze ring is mogelijk de opvolger voor de LED-notificatie. Samsung sprak eerder in een handleiding al over Smart Glow en is voorzien van multifunctionele ondersteuning. Zo licht de ring op bij het binnenkomen van een nieuw bericht of een melding. Daarnaast kan de Smart Glow ring je ook erop attenderen dat de batterijcapaciteit laag is. Mogelijk gaan we ook op latere toestellen van Samsung de Smart Glow ring zien.

Samsung Galaxy J2 (2016) Smart Glow

Vermoedelijk wordt de Galaxy J2 (2016) nog deze maand geïntroduceerd voor de Indiase markt. Of er ook een Europese release aan zit te komen voor het toestel, is onbekend. Eerder werden al wel de Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy J3, Galaxy J5 (2016) en Samsung Galaxy J7 (2016) uitgebracht in ons land.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel