Samsung Galaxy J3 (2017) laat zich opnieuw zien: nu duidelijke renders

Deze week verscheen de Samsung Galaxy J3 (2017) met foto’s en specificaties in het nieuws. Hoewel het nog maar de vraag is of dit toestel inderdaad deze naam zal gaan krijgen, krijgen we steeds meer te zien van het toestel. Het toestel is nu te zien op hoge resolutie render-foto’s.

Samsung Galaxy J3 (2017)?

Aan de opvolger voor de Samsung Galaxy J3 (2016), die nu op de markt beschikbaar is, wordt door de Koreaanse fabrikant al hard gewerkt. Kregen we eerder deze week al wat informatie en foto’s te zien van de Galaxy J3 (2017), komen er nu nog meer foto’s naar buiten.

Te zien is dat het toestel een premium-uitstraling heeft meegekregen. Het feit dat de renders nu op zijn gedoken, kan er op wijzen dat een aankondiging niet lang meer op zich zal laten wachten. Het is niet duidelijk of het toestel ook inderdaad uit metaal vervaardigd is.

Volgens de bron zou het gaan om een toestel met een verwisselbare achterkant, mede omdat er geen antenne-banden zichtbaar zijn op het toestel. Het zou gaan om de Chinese versie van de J3. Dit toestel zal voorzien zijn van een 5,0 inch AMOLED display met Full-HD resolutie, Android Lollipop en een 2600 mAh accu.

De collega’s van GalaxyClub verwachten dat de aankondiging rond 18 juni plaats zal vinden. Echter is het nog maar de vraag of het toestel ook naar Nederland komt. Zodra er meer informatie bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. Op dit moment kunnen we in Nederland in ieder geval al verschillende andere J-toestellen terugvinden; de Galaxy J1, de Galaxy J3, Galaxy J5 en Galaxy J5 (2016).

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel