Samsung Galaxy J5 (2016) en Galaxy A3 (2015) krijgen beveiligingsupdate december

Samsung rolt voor een aantal toestellen een nieuwe beveiligingsupdate uit in Nederland, de beveiligingsupdate december 2016. In dit geval gaat het om de update voor de Galaxy A3 uit 2015 en de Galaxy J5 (2016). De update dicht tientallen lekken, en het installeren van de update wordt sterk aanbevolen.

Samsung beveiligingsupdate december

De Koreaanse fabrikant Samsung is in Nederland begonnen met het verspreiden van een beveiligingsupdate. Het betreft beveiligingsupdate december 2016 die eerder voor andere toestellen al werd uitgerold. De update dicht 43 lekken in de beveiliging van Android.

Samsung Galaxy A3

Voor Galaxy A3 en J5

Samsung voorziet op moment van schrijven twee toestellen van de nieuwe update. Het gaat om de Samsung Galaxy A3 uit 2015 en de Samsung Galaxy J5 (2016). De update wordt OTA, dus via het toestel aangeboden en kan vanwege de grootte het beste via een WiFi-netwerk binnengehaald worden. Het versienummer van de update voor de Galaxy A3 is A300FUXXS1CPL1, voor de Galaxy J5 (2016) is het versienummer J510FNXXU2APL4.

Zoals bij iedere update verwerkt Samsung met de beveiligingsupdate ook direct verschillende bugfixes en verbeteringen in de prestaties en stabiliteit. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen op je smartphone, ga dan naar Instellingen > over het toestel > update handmatig downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel