Samsung Galaxy J7 (2017): renders en video tonen nieuwe mid-end smartphone

Samsung geeft de Galaxy J-serie voor 2017 een nieuwe lik verf. Voor de nu beschikbare Samsung Galaxy J7 (2016) wordt net als voor andere J-serie toestellen gewerkt aan een 2017-versie. Nu krijgen we de eerste beelden te zien van hoe het toestel er naar verwachting uit komt te zien.

Samsung Galaxy J7 (2017) renders

De Samsung Galaxy J-serie staat bekend om prima toestellen tegen een vriendelijke prijs. Vooral de Samsung Galaxy J5 (2016) doet het momenteel goed. De bekende leaker Onleaks heeft een video naar buiten gebracht waarin we de Samsung Galaxy J7 (2017) krijgen te zien. Het gaat hierbij om een concept-render die gebaseerd is op de berichten zoals ze tot nu toe bekend zijn. De bron heeft het vaak bij het juiste eind als het gaat om berichten uit de telecomwereld.

Wat direct opvalt is de metalen band die we zien aan de achterkant. Volgens de informatie beschikt het toestel over een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. We zien een Micro-USB poort en een aansluiting voor de headset. Onder het scherm bevindt zich een home-button.

Het is niet bekend of hier ook een vingerafdrukscanner in geïntegreerd zit. Naar verwachting krijgt de Samsung Galaxy J7 (2017) een 5,5 inch Full-HD AMOLED beeldscherm en krijgt hij mogelijk Android 7.0 Nougat. Ook wordt een octa-core processor verwacht met 3GB RAM en 16GB opslagruimte.

Release

Het is niet bekend wanneer Samsung de nieuwe Galaxy J7 laat zien. Volgens de laatste berichten zou een release van het toestel gepland staan voor april 2017.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel