Samsung brengt nieuwe budget Galaxy M20 met mega accu naar Nederland

Samsung heeft stilletjes een nieuw toestel op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het betreft een smartphone met een enorme accu en een prijs die dicht tegen het budgetsegment aan schuurt.

Samsung Galaxy M20

Wie zoekt naar budgetsmartphones kan ook terecht bij Samsung want de Samsung Galaxy M20 heb je al in huis voor 209 euro. Qua specificaties lijkt de Galaxy M20 een hoop te bieden zo beschikt de telefoon over een octa-core processor en 4 gigabyte werkgeheugen. Voor het bewaren van apps, foto’s en video’s is er 64 gigabyte opslagruimte aanwezig.

Samsung Galaxy M20

Qua uiterlijk zien we dat het toestel over een 6,3 inch display beschikt met Full HD+ resolutie. Ook zien we een kleine notch in het midden van het toestel. Volgens de specificaties beschikt het toestel verder over USB Type-C, een 3,5 mm audioaansluiting, dual-sim en 4G ondersteuning. Voor wie graag een kiekje maakt met een smartphone zal het moeten doen met een dual-camera opstelling van 13 en 5 megapixel.

Volgens de specificaties van Samsung zou het toestel beschikken over Android 9.0 Pie en ontvangt het toestel nog tot mei 2021 software updates. De adviesprijs van het toestel lijkt 239 euro te zijn maar is inmiddels al goedkoper te vinden. Op onze Galaxy M20 toestelpagina vind je alle specificaties nog eens op een rij.

Het toestel is vanaf deze week verkrijgbaar bij Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel