Samsung Galaxy Note 8: update naar Android 9 Pie in Nederland

Gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8 kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. De update brengt een upgrade van het besturingssysteem naar Android 9 Pie. Deze update bevat verschillende extra functies en mogelijkheden.

Pie voor Galaxy Note 8

In verschillende landen werd de update al uitgerold en nu is dé update ook in Nederland aangekomen. We hebben het over de update naar Android 9 Pie voor de Samsung Galaxy Note 8. De smartphone krijgt niet alleen de nieuwe Android-versie aangereikt, ook de nieuwe One UI skin wordt meegeleverd. Deze bevat verschillende verbeteringen in de interface en bediening.

Samsung Galaxy Note 8 Android 9 Pie

Android Pie brengt een hoop nieuwe functies, waarover je in dit artikel alles kunt lezen. Denk aan de verbeterde notificaties en een vernieuwd scherm voor het multitasken. Samsung heeft de Galaxy Note 8 verder voorzien van een nieuwe klokken en ’tap to wake’ voor het Always On Display. Tevens zijn er allemaal kleine optimalisaties doorgevoerd die het gebruik van de Samsung Galaxy Note 8 beter moet maken.

De update wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. Dit betekent dat je een melding van de update kunt verwachten. Eventueel kun je handmatig controleren op updates, via het menu met systeem-instellingen.

Leestip: 25+ Samsung Galaxy Note 8 tips: haal jij alles uit je smartphone?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel