Samsung Galaxy Note 8: beveiligingsupdate september en nieuwe camera-functies

Samsung heeft in Nederland een nieuwe update klaarstaan voor de Samsung Galaxy Note 8. De smartphone van de Koreaanse fabrikant wordt voorzien van de nieuwe security-patch van september, samen met nieuwe functies voor de camera.

Galaxy Note 8: september-update

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy Note 8 is er goed nieuws te melden. Er is door de fabrikant gestart met het uitrollen van een update naar het toestel. Als eerst wordt de Galaxy Note 8 bijgewerkt met beveiligingsupdate september 2018, deze werd eerder deze maand door Google verspreid. De smartphone krijgt daarbij nog een aantal verbeteringen.

Samsung Galaxy Note 8 beveiligingsupdate september 2018

In de camera-app kun je nu gebruik maken van nieuwe functies. De AR Emoji functie die we kennen van de Samsung Galaxy S9 en S9+ is nu ook op de Note 8 te gebruiken. We schreven eerder al dat deze functie naar verwachting ook naar de S8 zal komen. Tevens heeft Samsung de camera uitgebreid met de Super Slow-Motion functie.

Galaxy Note 8 update september

De update wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. Je krijgt hiervan een melding zodra deze beschikbaar is voor je Note 8. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via het menu met instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk, Hans
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel