Samsung brengt ‘AR Emoji’ ook naar Samsung Galaxy S8-serie

De Samsung Galaxy S9-toestellen hebben verschillende nieuwe functies meegekregen. In ieder geval één nieuwe feature zal ook uitgerold worden naar de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het gaat om AR Emoji. Samsung heeft bevestigd dat de functie naar de S8-serie wordt verspreid. 

Galaxy S8 krijgt AR Emoji

Het was één van de key-features van de Samsung Galaxy S9: AR Emoji. Zoals we in onze Galaxy S9 review al bespraken, is de functie op papier leuker dan in de praktijk, tenzij je kinderen hebt. Toch is Samsung van plan de functie voor meer toestellen beschikbaar te stellen, zo kwamen we tegen op Facebook bij Samsung. De Italiaanse tak van Samsung laat in een reactie het volgende weten;

“Binnenkort zal AR Emoji ook beschikbaar zijn op de S8”

Samsung Galaxy S9 AR Emoji

Een periode wordt niet gegeven door Samsung, maar Samsung lijkt dus wel te bevestigen dat de functie voor de S8-serie beschikbaar komt. Het zou dan ook goed kunnen zijn dat Samsung de AR Emoji functie ook beschikbaar stelt in de toekomst voor de Galaxy Note 8, hoewel daarover niks bevestigd is vooralsnog.

samsung galaxy s8 ar emoji

Met AR Emoji kan een illustratie van jezelf gemaakt worden en kun je een paar dingen aanpassen zoals de haarkleur, bril en kleding. Het eindresultaat wordt vervolgens opgeslagen in stickers, waarbij jezelf dus de hoofdrol hebt. Ook kun je ervoor kiezen om een ander karakter te pakken zoals Mickey Mouse. Vandaag werd de Galaxy S8-serie al voorzien van de security patch update van maart 2018.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel