Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+: beveiligingsupdate maart 2018 beschikbaar

Voor de Samsung Galaxy S8-serie wordt een nieuwe update uitgerold in Nederland. Nog net in de laatste dagen van de maand, wordt beveiligingsupdate maart 2018 verspreid voor het toestel. Eerder kwam de update al voor andere toestellen van Samsung beschikbaar.

Galaxy S8: beveiligingsupdate maart

De bezitters van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ kunnen een nieuwe update verwachten voor hun device. Het gaat om beveiligingsupdate maart 2018 die begin deze maand door Google vrij werd gegeven. De update is misschien wat aan de late kant. Eerder werd de update voor verschillende andere Samsung-toestellen al verspreid die eerder op de markt werden gebracht.

Samsung Galaxy S8 beveiligingsupdate maart 2018

In de changelog van de update, die versienaam G950FXXU1CRC7 en G955FXXU1CRC7 draagt, vinden we nog een aantal toevoegingen. Samsung spreekt over de verbetering van de stabiliteit en stabiliteit van NFC en Bluetooth. Ook zijn enkele bugs opgelost. De update heeft een grootte van circa 465,6 MB groot.

De update is zowel voor de Samsung Galaxy S8 als de Galaxy S8+ beschikbaar. Het toestel heeft inmiddels een opvolger; de Galaxy S9 (review), maar voorlopig zal de Galaxy S8-serie nog wel bijgehouden worden met updates. Daarbij is de Galaxy S8-serie nu voor veel minder geld in de winkels te vinden, zo vind je op de toestelpagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel