Samsung breidt AR Emoji uit met Disney-figuren zoals Mickey Mouse

Samsung heeft de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ voorzien van de nieuwe functie AR Emoji. Hiermee kun je jezelf laten transformeren naar een ander karakter of je eigen gezicht omzetten in een emoticon. Nu kun je Disney AR Emoji downloaden met Mickey Mouse.

Mickey Mouse in AR Emoji

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn de eerste toestellen van de Koreaanse fabrikant die voorzien zijn van AR Emoji. Het idee is niet geheel uniek, want eerder zagen we deze al bij Apple, met de naam Animoji. Het aantal AR Emoji zal uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden en karakters en Samsung heeft nu Mickey Mouse en Minnie Mouse toegevoegd als 3D-emoji stickers.

Deze stickers zijn onderdeel van Disney en wellicht kunnen we in de toekomst wel meer stickers uit de Disney-hoek verwachten. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je de Disney-personages downloaden uit Galaxy Apps, helemaal gratis, via deze link.

Wil je alles weten over de twee nieuwe smartphones, die sinds vrijdag in Nederland te koop zijn? Raadpleeg dan de onderstaande buttons voor de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel