Samsung Galaxy Note 9: april-patch, verbeteringen camera en nachtstand

Samsung rolt voor de Samsung Galaxy Note 9 een nieuwe update uit voor het toestel. De smartphone wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van april, samen met verbeteringen voor de camera en de nachtstand.

Galaxy Note 9: april-patch

Voor de Nederlandse gebruikers van de Samsung Galaxy Note 9 wordt een nieuwe update uitgerold. Als eerst is er de beveiligingsupdate van april 2019. Deze patch brengt tientallen verbeteringen in de beveiliging van Android. Daarbij heeft Samsung ook zelf nog enkele patches toegevoegd.

Galaxy Note 9 nachtstand

De update, met versienummer N960FXXU2CSDE, heeft een grootte van 518,45MB en brengt ook nog andere nieuwe features. Deze vinden we terug in de camera-app van de telefoon. Vanaf nu is er voor de front-camera de Wide Selfie-modus beschikbaar. De nachtstand zet het thema van de telefoon in de donkere modus. Vanaf nu is er een mogelijkheid om de nachtstand in te plannen, waarbij deze ingesteld wordt op eigen gekozen tijden.

Samsung rolt de update vanaf nu uit voor de Galaxy Note 9. Zodra deze beschikbaar is voor je telefoon, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel