Android Pie voor Galaxy Note 9 wordt nu uitgerold in Europa

Wederom goed nieuws voor Samsung-bezitters. Waar met de kerst de Samsung Galaxy S9 werd voorzien van de update naar Android Pie, is nu de uitrol gestart voor de Samsung Galaxy Note 9. In Europa is de uitrol inmiddels gestart voor het toestel.

Note 9 krijgt Pie

Opnieuw een stuk taart voor een Samsung-smartphone. In Duitsland is de verspreiding van Android 9 Pie begonnen voor de Samsung Galaxy Note 9. Het high-end toestel is de tweede (of na de S9+ eigenlijk derde) smartphone die de update naar de nieuwste Android-versie krijgt. En opnieuw is Duitsland het land waar de update als eerste binnen komt rollen. Daar zal de update als eerst uitgebracht worden voor degenen die deelnemen aan de beta-test.

Samsung Galaxy Note 9 internet

Dit betekent dat de uitrol voor de Nederlandse Galaxy Note 9 aanstaande is. De gebruikers van de S9 kregen een dag nadat hij in Duitsland verscheen, de update naar Android 9.0 Pie, dus mogelijk verschijnt ook dit weekend de Android-update voor de Note 9. Sommige webwinkels doen aan grijze import en halen hun toestellen uit het buitenland. Hierdoor kan het zijn dat de update naar Android Pie nu al beschikbaar is voor je Galaxy Note 9.

Samen met de nieuwe functies in Android 9 Pie wordt ook de nieuwe skin meegeleverd; One UI. Dit zal voor veel gebruikers even wennen zijn, want Samsung heeft de eigen skin van veel vernieuwingen voorzien. Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Leestip: De 20+ beste Galaxy Note 9 tips voor je nieuwe Samsung

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel