Samsung Galaxy Note 9: Android 9 Pie update bereikt Nederland

Voor de Galaxy Note 9 in Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van de langverwachte update naar Android 9 Pie. Pie is de nieuwste Android-versie en brengt ook de nieuwe One UI skin van het bedrijf. Ook in België is de update inmiddels beschikbaar.

Galaxy Note 9: update naar Pie!

De update naar Android 9 Pie is eindelijk beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note 9. De nieuwste Android-versie werd eerder al beschikbaar gesteld voor de Samsung Galaxy S9-serie. Geheel volgens planning is dus nu de update beschikbaar in Nederland, waar deze eerder al als beta-versie in verschillende Europese landen uitgerold werd.

Android Pie Note 9

Niet alleen kun je gebruik maken van de nieuwe functies uit Android Pie; met verbeterd accumanagement, verbeterde automatische helderheid en meer, maar ook van One UI. Dit is de naam van de nieuwe skin die Samsung over de interface van Android legt. Deze werkt nog prettiger dan voorheen met slimmere bediening voor grotere schermen, zoals die van de Galaxy Note 9. Het toetsenbord is voorzien van nieuwe emoticons en verschillende Samsung-apps zijn van een nieuw design uitgerust.

De update naar Android 9 Pie wordt vanaf nu verspreid voor de Galaxy Note 9, zo laat Macel aan ons weten. Zodra deze beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je handmatig controleren of er een update beschikbaar is, via het menu met instellingen van je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel