Galaxy Note 9 en Xiaomi Mi A2: beveiligingsupdate maart; LG G7 februari-patch

Samsung heeft een nieuwe security-patch klaarstaan voor de Samung Galaxy Note 9. Ook de Xiaomi Mi A2 krijgt de update van beveiligingsupdate maart 2019. Voor de LG G7 ThinQ wordt de februari-patch uitgerold.

Beveiligingsupdate maart voor Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 is één van de eerste toestellen waarvoor de nieuwste beveiligingsupdate van maart verspreid wordt. De fabrikant rolt deze update nu uit in Nederland, zo meldt DroidApp-lezer Henk ons. Begin deze maand bracht Google de update uit, waarna fabrikanten ermee aan de slag konden gaan. De update moet doorgaans nog door de fabrikanten geoptimaliseerd worden voor de verschillende toestellen.

Galaxy Note 9 beveiligingsupdate maart 2019

Dat heeft Samsung dus nu gedaan voor de Galaxy Note 9. Samen met de patches vanuit Google, heeft Samsung zelf ook nog patches toegevoegd aan de update. Gebruikers krijgen de update vanaf nu aangeboden op hun toestel. De security-patch update van maart heeft een grootte van 111,68MB en bevat zover bekend geen andere aanpassingen. Eerder werd het wel al op het toestel mogelijk om de Bixby-knop te personaliseren.

Xiaomi

Xiaomi heeft de Xiaomi Mi A2 ook van de beveiligingsupdate van maart voorzien. Deze update heeft een grootte van circa 205 MB en wordt OTA aangeboden. Zodra de update klaarstaat, ontvang je hiervan een melding op je toestel.

LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ is door LG voorzien van een update. In Nederland is begonnen met het verspreiden van de beveiligingsupdate van februari 2019. Deze update is niet de meest recente, maar dicht wel weer enkele kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem. De update naar Pie is nog niet beschikbaar voor de G7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel