Samsung Galaxy Note 9: officiële promo-video van nieuwe smartphone gelekt

Samsung heeft zich iets te voorbarig uitgelaten over de Samsung Galaxy Note 9. Het nieuwe toestel is nu te zien in een uitgelekte video die circuleert op het internet. Hierbij krijgen we enkele aspecten van de nieuwe Note 9 te zien, samen met de S Pen.

Samsung Galaxy Note 9 promo-video

Samsung presenteert op 9 augustus de nieuwe Galaxy Note 9. In aanloop naar dit event is er al aardig wat bekend geworden over het toestel. De opvolger van de Samsung Galaxy Note 8 krijgt een dual-camera met daarnaast een vingerafdrukscanner. Tevens zal het toestel in frisse nieuwe kleuren verschijnen en is de S Pen verder verbeterd. De video die nu gelekt is, is hieronder te bekijken.

Een medewerker heeft per ongeluk vroegtijdig op ‘publiceren’ geklikt bij een promo-video van de Samsung Galaxy Note 9. Het toestel is in volle glorie te bewonderen, waarbij de aandacht vooral wordt getrokken naar de blauwe kleur met de gouden S Pen. De smartphone zal op 9 augustus aangekondigd worden. Volgens eerdere berichten kun je de Note 9 vanaf 24 augustus in huis verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel