Samsung: “Galaxy Note7 moet eind november in Europa verkrijgbaar zijn”

De Samsung Galaxy Note7 kwam de laatste tijd negatief in het nieuws vanwege incidenten. Gisteren werd er al meer bekend over de levering van de pre-orders van het toestel, nu geeft Samsung meer informatie over de globale verkrijgbaarheid. Komt de Galaxy Note7 dan definitief vanaf eind november in de winkels te liggen?

Galaxy Note7 verkrijgbaarheid

Samsung heeft het maar druk met de Galaxy Note7. Kort na de release in onder andere Korea, kwamen er berichten naar buiten over exploderende toestellen. Dit was de reden van een grote terugroepactie. In Nederland was het toestel officieel nog niet uitgebracht, maar kon het wel geïmporteerd worden.

Gisteren schreven we al dat de Galaxy Note7 pre-orders vanaf 10 oktober uitgeleverd zullen worden in de Benelux. Echter is vanaf die datum het toestel nog niet voor iedereen beschikbaar. Nu heeft David Lowes, hoofd marketing van Samsung Europa, tegenover Reuters aangegeven dat het toestel eind november overal beschikbaar zal zijn. De precieze datum wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Galaxy Note7 november

Winstdaling

Vanwege terugroepactie en de problemen met de Galaxy Note7 verwachten beleggers een operationele winstdaling van 8 procent over het derde kwartaal. Volgens Lowes maakt Samsung zich op voor een sterk 2017. Samsung zou nog steeds vol in willen zetten op het toestel; de al eerder geplande marketing-activiteiten zullen dan ook gewoon uitgevoerd worden, zo laat Samsung weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel