Galaxy Note7 wordt vanaf 10 oktober uitgeleverd in Nederland en België

In Nederland en België zullen vanaf maandag 10 oktober de pre-orders uitgeleverd worden van de Samsung Galaxy Note7. De releasedatum van het toestel werd flink vertraagd na exploderende toestellen. Degenen die een pre-order geplaatst hebben krijgen van Samsung een tegemoetkoming.

Samsung Galaxy Note7 levering

De levering van de Samsung Galaxy Note7 komt weer op gang. Degenen die zich vooraf hebben ingeschreven en een pre-order geplaatst hebben voor het toestel, zijn als eerst aan de beurt. Vanaf 10 oktober 2016 zal het toestel in Nederland en België uitgeleverd worden.

Samsung Galaxy Note7 levering

Vertraging

De uitlevering liep flink vertraging op nadat er zich incidenten voordeden met exploderende toestellen. Hierop werd een grote terugroepactie gestart. In Nederland was het toestel officieel nog niet verkrijgbaar, maar kon het toestel wel al uit andere landen geïmporteerd worden.

Groen batterij-icoontje en sticker

Samsung voorziet de nieuwe Galaxy Note7 toestellen direct van een software-update. Hiermee wordt een wit batterij-icoontje vervangen door een groene. Deze groene kleur geeft aan dat je te maken hebt met een toestel die voldoet aan de batterijveiligheid. Ook de verkoopverpakking wordt voorzien van een sticker met een zwart symbool.

Compensatie

Er zouden 35 incidenten sinds augustus 2016 zijn gemeld. Degenen die een pre-order geplaatst hebben krijgen bij hun toestel als compensatie een geheugenkaart van 128GB. Hoewel de uitlevering van de pre-orders vanaf 10 oktober van start zal gaan, is de definitieve verkoopdatum voor de reguliere verkoop nog niet bekend gemaakt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel