Samsung brengt 5G-versie van Galaxy S10 uit in Europa

Samsung heeft bekend gemaakt dat het haar 5G-smartphone zal uitbrengen in Europa; het is de Galaxy S10 5G. Het is de eerste echte 5G-telefoon die zijn weg naar Europa weet te vinden.

Galaxy S10 5G naar Europa

De 5G-versie van de Galaxy S10 was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Verenigde Staten. Nu heeft de fabrikant bevestigd dat de Samsung Galaxy S10 5G ook in verschillende Europese landen uitgebracht gaat worden. Hiervoor werkt Samsung samen met verschillende Europese providers, waaronder Deutsche Telekom, EE, Sunrise, Swisscom, TIM, Telefonica en Vodafone.

Samsung galaxy S10 5G

Vanaf juni wordt de Galaxy S10 5G uitgebracht in Europa. Nederland en België worden ontzien. De smartphone komt beschikbaar in de landen Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Overigens is er in Nederland nog geen 5G-netwerk. Eerder gaf T-Mobile aan volgend jaar een landelijk dekkend 5G-netwerk in ons land te willen hebben.

De Samsung Galaxy S10 5G is uitgerust met een quad-camera, 4500 mAh accu en Exynos 9820 octa-core processor. Tevens heeft het toestel een 6,7 inch Dynamic AMOLED-beeldscherm. Er zijn dus enkele verschillen met de 5G-versie en de andere modellen uit de S10-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 638,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel