Samsung Galaxy S10 en S10+ ontvangen mei-patch met verbeteringen

Er wordt een update uitgerold voor de Samsung Galaxy S10 en de S10+. Beide smartphones krijgen de beveiligingsupdate van mei aangeboden, samen met nog een aantal verbeteringen.

Galaxy S10: beveiligingsupdate mei 2019

De bezitters van de Samsung Galaxy S10 en S10+ krijgen vanaf nu de beveiligingsupdate van mei 2019 aangeboden. Deze update bevat de nieuwste patches die door Google zijn gepusht. DroidApp-lezers Henk en Siraadj laten ons weten dat zij de update inmiddels aangeboden hebben gekregen.

Galaxy S10 mei patch

Uit de changelog wordt duidelijk dat de update nog meer verbeteringen brengt. De stabiliteit van de camera is verbeterd en ook de Bluetooth-verbinding moet nu verbeterd zijn; ditzelfde geldt voor de WiFi-connectiviteit.

Zodra de update beschikbaar is voor je telefoon krijg je hiervan een melding op je smartphone. De update heeft een grootte van circa 615MB.

Leestip: 21 handige tips en tricks voor je Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e

Update 28 mei, 12:02 uur: Samsung laat weten dat de update nog veel meer verbeteringen brengt. 

In de camera-app kun je vanaf nu de Ultra-Wide lens gebruiken in de night mode. Hierdoor krijg je nog bredere foto’s van bijvoorbeeld de skyline. Tevens is de belichting verbeterd, waarbij er minder ruis zichtbaar zou moeten zijn. Dankzij verbeteringen in Live Focus kun je nu bokeh toevoegen aan foto’s die je maakt met de telefotolens. Bloemen en mensen worden zo nog beter vastgelegd, zo belooft Samsung. Deze verbeteringen komen ook naar de Galaxy S10e.

Update 28 mei, 15:00 uur: Collega’s van Sammobile melden dat de update is ingetrokken voor de Galaxy S10. Samsung zou meldingen gekregen hebben van een grote hoeveelheid bugs. Daarbij zouden verschillende applicaties ‘bevriezen’ waardoor het toestel een tijdje onbruikbaar is. Het is niet bekend wanneer de uitrol van de update weer hervat wordt.

Update 31 mei, 08:30 uur: Samsung heeft een fix uitgebracht voor de update. Deze update wordt vanaf nu weer uitgerold.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 609,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 635,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel