Samsung Galaxy S10(+) krijgt update met soort LED-notificatie aan achterkant

Samsung voorziet de Galaxy S10 en S10+ van een nieuwe update die een handige feature toevoegen aan de telefoon; een LED-notificatie. Deze werkt echter niet zomaar, maar alleen in bepaalde gevallen.

LED-notificatie na update voor S10

De Samsung Galaxy S10 en S10+ krijgen een update. Het is een tweede versie van de beveiligingsupdate van maart. Hierbij worden een aantal verbeteringen doorgevoerd, zo meldt DroidApp-lezer Henk aan ons. Deze update bevat een aantal verbeteringen voor de camera, waarbij de stabiliteit is verbeterd.

Wireless PowerShare kent ook verbeteringen. Er wordt een heus notificatie-ledje toegevoegd aan de achterkant van het toestel. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de hartslagsensor die kan oplichten. PowerShare is de mogelijkheid om iets draadloos op te laden aan de achterkant van de smartphone. Dit kan een ander toestel zijn of bijvoorbeeld de Galaxy Buds. Je kunt met de lampjes zien wat de status is van het opladen. Tijdens het laden is het lampje rood gekleurd.

Samsung Galaxy S10 powershare led

De update wordt uitgerold voor de Samsung Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10e heeft deze led-notificatie integratie niet.

Een leuke tussenoplossing is:

Samsung Galaxy S10-serie: LED-notificatie en Energy Ring om de punch-hole

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel