Samsung Galaxy S10(+) met vingerafdrukscanner-update: camera-update op komst

Samsung rolt een nieuwe update uit voor de Samsung Galaxy S10-serie. De Galaxy S10 en S10+ krijgen een nieuwe beveiligingsupdate waarbij de vingerafdrukscanner verbeterd is. Het is een belangrijke update.

Galaxy S10: vingerafdrukscanner-update

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een update voor de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10+. Allebei hebben ze een vingerafdrukscanner onder het scherm, die nu met deze update is verbeterd. Deze werd niet door iedereen even goed beoordeeld, zo wisten verschillende gebruikers te melden. Daar heeft Samsung nu aan gewerkt.

Samsung Galaxy S10 vingerafdrukscanner update

DroidApp-lezer Henk wist ons te melden dat de update ook aangeboden werd op zijn Samsung Galaxy S10+. Hij merkt op dat hij aanzienlijk sneller reageert. Samsung zelf belooft niet alleen een snellere vingerafdrukscanner, maar ook dat hij accurater is. Het is een kleine update, van slechts 6,9MB, maar brengt dus veel verbetering aan de gebruikerservaring. De update wordt aan gebruikers van de Galaxy S10 en S10+ aangeboden. Zodra deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Grote camera-update op komst

Een doorgaans goed geïnformeerde bron van Samsung heeft interessant nieuws over de camera.In april of mei komt een update uit die het algoritme van de camera verbeterd. Vooral om de strijd aan te gaan met de erg goede camera van de Huawei P30 Pro (zie ook de P30 Pro review), kan Samsung natuurlijk niet achterblijven. Er wordt gewerkt aan een grote camera-update die ook een aparte nachtmodus brengt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 584,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel