Samsung Galaxy S7 Active aangekondigd: robuust en flinke accu

Samsung heeft de Samsung Galaxy S7 Active zojuist aangekondigd. Het nieuwe robuuste toestel van Samsung is voorzien van uitgebreide specificaties en zal vanaf 10 juni al leverbaar zijn in de Verenigde Staten. De Samsung Galaxy S7 Active is voorzien van een flinke accu.

Samsung Galaxy S7 Active

De Koreaanse fabrikant Samsung heeft zojuist de Samsung Galaxy S7 Active gepresenteerd. Het toestel is een robuuste en aangepaste versie van de Galaxy S7 (Edge). Aan de voorzijde bevindt zich een 5,1 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarbij is er een 5 megapixel front-camera, een 12 megapixel camera met LED-flitser aan de achterzijde en natuurlijk de vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

Samsung heeft de Samsung Galaxy S7 Active voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820 processor met tweemaal 2.2 GHz en tweemaal 1.6 GHz. Er is verder 4GB aan werkgeheugen beschikbaar en het interne geheugen van 32GB is uitbreidbaar met een geheugenkaart. De accucapaciteit van de Galaxy S7 Active bedraagt 4000 mAh en kan zowel snel- als draadloos opgeladen worden. Dankzij de IP68-certificatie is het toestel robuust en waterbestendig.

Of de Galaxy S7 Active naar Nederland komt is niet bekend. Voorlopig zal het toestel enkel bij de Amerikaanse provider AT&T verkrijgbaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel