Samsung Galaxy S7 Active: specificaties robuuste smartphone liggen op straat

De specificaties van de robuuste Samsung Galaxy S7 Active liggen op straat. De details van de nieuwe smartphone zijn uitgelekt op internet. Qua design zou je niet denken dat je te maken hebt met een toestel uit de Galaxy S7-reeks. Toch zal binnenkort de S7 Active aangekondigd worden door de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy S7 Active

Samsung zal binnenkort de Samsung Galaxy S7 Active aankondigen, in ieder geval in Amerika. De datasheet met specificaties van het toestel is nu opgedoken, zodat we precies weten wat we kunnen verwachten. Het toestel moet een robuuste variant zijn van de Samsung Galaxy S7. Het toestel kan goed tegen een stootje en is waterdicht. Het toestel is voorzien van een 5,1 inch display met 2K-resolutie (2560 x 1440 pixels), daarnaast is het toestel 9,9 millimeter dik en is er een 4000 mAh accu.

Samsung Galaxy S7 active

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy S7 Active is er een Snapdragon 820 processor, 4GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. Er is Android 6.0 Marshmallow met daar overheen de TochWiz interface. De camera telt 12 megapixel en de front-camera heeft 5 megapixel. De lancering van het toestel staat gepland voor 10 juni bij AT&T in de Verenigde Staten. Het is niet bekend of we het toestel ook in Nederland gaan zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel