‘Robuuste Samsung Galaxy S6 Active gespot’ [update]

Samsung werkt aan een robuuste, outdoor-versie van de Samsung Galaxy S6. Onder de naam Samsung Galaxy S6 Active is het nieuwe toestel nu opgedoken.

Samsung Galaxy S6 Active

De Samsung Galaxy S6 Active zit er aan te komen. Dit wordt de robuuste variant van de populaire Samsung Galaxy S6 smartphone. De nieuwe smartphone is te zien in twee foto’s die de voor- en achterkant laten zien.

Samsung Galaxy S6 Active

Aan de voorkant valt op dat de vingerafdruksensor is weggelaten. Deze heeft plaats gemaakt voor drie knoppen. Dit is een logische stap omdat de Active-reeks robuust en waterdicht moet zijn. De Samsung Galaxy S6 Active is ontworpen voor buitenhuis.

Volgens GSM Arena zal de Samsung Galaxy S6 Active vermoedelijk beschikken over een 3500 mAh batterij. Verder zullen de functies van de Samsung Galaxy S6 Active vermoedelijk overeenkomen met de huidige Samsung Galaxy S6. Zoals het 5,1 inch QHD Super-AMOLED scherm, een 16 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera.

Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy S6 Active. lees je dat uiteraard op DroidApp.

Update 20:37 uur: Op Twitter heeft de lekker Evleaks nieuwe beelden naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy S6 Active. Zie hieronder het resultaat.

Galaxy S6 Active

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel