Samsung Galaxy S7 (Edge): komt Android 7.0 Nougat pas in april-juni?

Volgens de meest recente berichten vanuit de klantenservice van Samsung, moet er langer gewacht worden op de Android 7.0 Nougat update. Voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zou de update niet voor ieder land in het eerste kwartaal uitgebracht worden, maar -veel- later.

Uitrol Nougat voor S7 vertraagd

Veel bezitters van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge vragen zich af waar de update naar Android 7.0 Nougat blijft. In Europa is de uitrol van de update weliswaar begonnen, er is in Nederland en België nog geen spoor te bekennen van de Nougat-update.

Uitrol Nougat Galaxy S7

Volgens de (buitenlandse) support-afdeling van Samsung zou de update langer op zich laten wachten. Voor sommige toestellen zou de update niet meer in het eerste kwartaal verschijnen. Er wordt in de chat een periode genoemd tussen april en juni. Dit betekent dat de bezitters nog lang op hun update moeten wachten. Wel is het goed om te weten dat de medewerkers van dergelijke afdeling lang niet altijd goed op de hoogte zijn van de verspreiding van updates.

En in Nederland?

Een lezer van DroidApp laat weten dat hij contact heeft gezocht met Samsung Nederland. Zij laten weten dat de update vorige week is vrijgegeven voor de Benelux en in de komende tijd aangeboden zal worden aan de toestellen. Een datum hiervoor is niet bekend. We houden de berichten voor je in de gaten en berichten over de update zodra de uitrol is gestart in Nederland.

UPDATE 16:54 uur: Samsung Nederland heeft gereageerd op de berichten. De update zal nog dit kwartaal beschikbaar komen. Lees hier het complete bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel