Samsung Galaxy S7 (Edge) ontvangt beveiligingsupdate augustus in Nederland

Vorig jaar kwam Samsung met de vlaggenschepen Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De smartphones worden nog met grote regelmaat bijgehouden met updates. In Nederland is nu beveiligingsupdate augustus 2017 beschikbaar voor de smartphones.

Galaxy S7 (Edge): beveiligingsupdate augustus 2017

Voor twee Samsung-toestellen staat er een nieuwe software-update klaar. Enkele tientallen fixes worden doorgevoerd in de security patch van augustus. Google bracht begin deze maand de beveiligingsupdate augustus 2017 uit en Samsung heeft deze nu dus geoptimaliseerd voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge

Het is geen grote update, met een grootte van ongeveer 25MB, zo melden gebruikers aan DroidApp. De update bevat ook enkele optimalisaties die aan de kant van Samsung zijn toegevoegd aan de update. Als eerst is de update voor unbranded exemplaren van de Galaxy S7 (Edge) beschikbaar, binnenkort zullen de provider-branded exemplaren volgen.

Samsung heeft de update dus alleen nog beschikbaar gesteld voor de Galaxy S7-serie. We verwachten dat het niet al te lang zal duren voordat de Galaxy S8 en Galaxy S8+ de update ontvangen met patches.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel