Samsung Galaxy S7 (Edge) ontvangt beveiligingsupdate juni 2017 in Nederland

In Nederland bracht Samsung van de week al de beveiligingsupdate van juni 2017 uit voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Vandaag is het moment dat gebruikers van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge de update kunnen verwachten en installeren.

Galaxy S7 (Edge): beveiligingsupdate juni 2017

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge wordt vanaf nu een nieuwe update uitgerold in ons land. Het gaat om beveiligingsupdate juni 2017 die van de week al werd vrijgegeven voor de Galaxy S8-serie. De update wordt als eerst uitgerold voor de Galaxy S7 en zal spoedig ook voor de Edge beschikbaar komen. De update kwam zojuist binnen bij DroidApp-schrijver Kelly.

De update van juni 2017 bevat vele patches voor een verbeterde beveiliging. In die van Google zelf zaten er al 101, en ook Samsung zelf heeft er nog enkele tientallen aan toegevoegd. Daarnaast bevat de update prestatieverbeteringen en enkele andere bugfixes die niet nader omschreven worden.

De update heeft versienummer G930FXXS1DQF6 en is ongeveer 20,53MB groot. Degenen met een branded-exemplaar van de S7 moeten mogelijk nog even wachten op de update. De software-update wordt OTA, dus via het toestel zelf aangeboden en je krijgt hiervan vanzelf een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel