‘Samsung Galaxy S8 komt als Edge-variant met 5,1″ en 5,5″ display’

Nieuwe berichten zijn opgedoken over de opvolger van de Samsung Galaxy S7 (Edge). De Samsung Galaxy S8 zal volgens de nieuwe geruchten enkel uitgebracht worden als Edge-variant waarbij er keuze komt uit twee display-formaten. Ook krijgt het toestel een dual-camera.

Samsung Galaxy S8

Vermoedelijk zullen we in het voorjaar van 2017 kennis maken met de Samsung Galaxy S8. Tot die tijd zijn er de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge (review). Al eerder verschenen er berichten over dat de nieuwe Galaxy S-smartphone niet als ‘flat’ toestel uitgebracht zou gaan worden, maar enkel met een gebogen display.

Samsung Galaxy S8

De bron Korea Herald meldt dat de Samsung Galaxy S8 enkel als Edge-versie zal verschijnen. Wel komt er de keuze uit twee verschillende beeldschermformaten. De consument zou volgens de bron de keuze krijgen uit een 5,1 inch of 5,5 inch display. Onlangs bracht Samsung de Samsung Galaxy Note7 uit waarbij enkel de keuze was uit een gebogen scherm.

Naar verwachting zal Samsung rond het Mobile World Congress in Barcelona, eind februari 2017, de Samsung Galaxy S8 presenteren. Eerder verschenen er al geruchten dat de S8 een dual-camera zal krijgen, net als onder andere de Honor 8, LG G5 en Huawei P9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel