Samsung doet ‘Huawei-tje’: Galaxy S8 Lite op nieuwe foto’s, komt deze maand

Samsung maakt daadwerkelijk werk van de nieuwe Samsung Galaxy S8 Lite. Het toestel is nu in twee kleuren te zien op nieuwe foto’s en zal op 21 mei aangekondigd worden.

Galaxy S8 Lite komt eraan

Deze maand, op 21 mei, kunnen we de aankondiging verwachten van een nieuwe smartphone van Samsung. Het toestel heeft de opvallende naam Samsung Galaxy S8 Lite meegekregen. Het toestel verscheen vorige week voor het eerst in het nieuws.

Samsung Galaxy S8 Lite

Het is niet de eerste keer dat een fabrikant een oude naam hergebruikt. We zagen eerder Huawei met de Huawei P8 Lite (2017). De Huawei P8 werd in 2015 uitgebracht en twee jaar later kwam er dus een Lite 2017-versie beschikbaar, naast de al in 2015 uitgebrachte P8 Lite.

Samsung Galaxy S8 Lite

De Samsung Galaxy S8 Lite komt dus definitief. Het toestel is uitgerust met een 5,8 inch beeldscherm met een resolutie van 2220 x 1080 pixels. Daarbij is er een 2.2/1.9 GHz octa-core processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, 3000 mAh accu en 16 megapixel camera. Ook is er een 8 megapixel front-camera, vingerafdrukscanner en iris-scanner.

Op 21 mei zullen we meer te weten komen over de nieuwe smartphone van Samsung. Het is nog lang niet zeker of het toestel ook buiten China aangekondigd zal worden en zal verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel